İthalat Gümrükleme

İthalat Gümrükleme

İthalat Departmanımız, müşterilerimize daha iyi hizmet vermek ve müşterilerimizin faaliyet gösterdikleri sektördeki işleyişi bilerek müşteri ile aynı dili konuşmak için sektör bazında uzmanlaşmıştır. Farklılaşan müşteri ihtiyaçlarını doğru belirleyebilmek ve daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla müşteri temsilcisi sistemi ile çalışmaktadır. Dış ticarette işlemlerin doğru yapılması kadar hızında önemini bilen uzman kadromuz, işin gerekliliğini yerine getirebilmek için şirketimizdeki tüm departmanlardan gerekli desteği almaktadır.

İthalat Departmanımız, ithalat işlemleri öncesi alınması gereken her türlü ön izne ilişkin (Kayıt Belgesi, TSE, CE, Tarım İl Müdürlüğü İzni, İthal Lisansı, İŞGÜM vb.) müracaatları, izinlerin alınmasını ve belgelerin ilgili kuruluştan teminini bizzat gerçekleştirir. Tüm süreçlerin takibi sırasında şeffaflık ve dürüstlük ilkelerinin çalışmalarımıza yansıması olarak, işlemlerin tüm süreçleri, talebe göre rapor çalışmaları müşterilerimize sunulmaktadır

Yeni Teknolojilerin iş akışlarında uygulanarak entegre edilmesi, dijitalleşen dünyaya ayak uydurarak, verimlilik ve tasarrufu artırma yolunda ilerlemektedir.

 

Copyright © Uğurlu Gümrükleme 2018.

  by: Design ilhanc