Ev eşya Gümrükleme

Ev eşya Gümrükleme

Sizin için ev eşyalarını Şehir içi veya şehirlerarası taşıtmak veya taşımak en kolay taşıma şeklidir


Mutlaka herkes  ev eşyalarını, ofis eşyalarını birçok kez şehir içi veya şehirler arası  taşıma işini ya kendileri yapmış yada  taşıma firmasına yaptırmıştır.  Sizin için bu kolay taşınma şeklidir. Çünkü taşıtacağınız ev eşyası  aynı şehrin içinde bir bölge veya aynı ülke içinde başka şehirdir. Sizin için  evden eve hizmet veren Nakliyat firmasının güvenilir olması yeterlidir.
 

Peki söz konusu ev eşyanız bir ülkeden başka ülkeye taşıma işi olması halinde ne yapacaksınız? 

 
Ülkeler arası ev eşya taşıması ise şehir içi veya şehirlerarası ev taşıtmaya benzemez... Çünkü artık güvenilir nakliyat firması yanında her iki ülkede de uluslararası ev eşyası mevzuatlarına hakim uzman şirkete ihtiyaç doğmaktadır.  Her ülke, eşyanın gideceği ve geleceği ülke arasında imzalanan uluslararası sözleşmeleri, nakliye ve  gümrük mevzuatlarını uygulamakta, bu mevzuatlara göre ev eşya işlemlerini giriş ve çıkışına izin vermektedir. 

Bilinçsiz yaptırılan ülkeler arası ev eşya taşımaları;  gereksiz yere eşyanın gümrük ambarlarında bekletilmelerine, eşyanın gümrüklerde kalmasına, ekstra gümrük ambar ücretleri ödenmesine, ekstra gümrük vergileri ödenmesine, zaman kayıpları gibi maddi ve manevi kayıplara uğramıza neden olmaktadır.
 
Belki de hayatınız boyunca ülkeler arası ev eşya taşıtmayı bir kez yaptıracak ve yaşayacaksınız. Bunun için güvenilir nakliyat firmasının yanında mutlaka gümrük mevzuatlarına hakim firma olması sizin için kaçınılamaz yoldur. 
 

Neden Biz?

 
Firmamız 1987 yılında kurulmuş olup  uzun yıllardır  Amerika - Türkiye ; Türkiye - Amerika  olmak üzere Evden Eve  kişisel ev eşyalarının uluslararası nakliye hizmetin yanı sıra, hem Amerika'da, hem de Türkiye'de  olmak üzere paketleme, depolama, hamaliye, gümrükleme, sigorta işlemlerin hem organizasyonunu  ve hem de mevzuat danışmanlığını aynı bünye içinde yapmaktadır. 
 
Ülkelerde uygulanan gümrük mevzuatları ülke çıkarları açısından  her zaman değişikliğe uğraması doğaldır. Çünkü her ülke kendi politikaları ile birlikte uluslararası anlaşmaları uygulamak zorundadır.  Bizler güncel olarak mevzuatları takip etmekte, Ev eşyaların ülkeler arası organizasyonlarını  A'dan Z'ye Hizmet sunuyoruz.  Ev eşyalarını  Taşınacağınız evin kapısından, yeni evinizin kapısına kadar oluşabilecek tüm hizmetlerin tamamından paket olarak  yararlanabileceğiniz gibi,  dilerseniz gümrük hizmetlerimizin yanında  bu paket hizmetlerimizden bir veya birkaçından yararlanabilirsiniz.
 

Gümrük ve Gümrüksüz ev eşyaları için depolama imkânı


Firmamızın müşterilerine verdiği lojistik hizmetlerine yardımcı olmak üzere İstanbul  Avrupa ve Asya yakasında olmak üzere Yenibosna, Hadımköy, Avcılar,  Erenköy, İçerenköy,  Avcılar gibi genel merkezinde  her türlü stoklama imkanına haiz partner firmalarımız depo tesisleri ile ev eşyalarında imkan sağlamaktadır. Tesislerde bulunan her tonajdaki istifleme makineleri,  paketleme, paletleme  gibi ev eşyalarınızı   uzman ekipler tarafından üstün kalitede sundukları hizmetleri ile müşterilerimizin beklentilerini fazlası ile karşılamaktadırlar.

Depolarımızda gümrüklü ve gümrüksüz alanlar mevcut olup ev eşyalarınızın için emniyetli bir şekilde stoklama yapılmaktadır.

Bu şekilde müşterilerimizin ayıracağı yer,  yatırım ve zamandan tasarruf ile üst düzey bir verimlilik sağlanmaktadır.

Copyright © Uğurlu Gümrükleme 2018.

  by: Design ilhanc