Uluslararası Nakliyat

Uluslararası Nakliyat

 HAVA YOLU

Uğurlu Kargo, Entegre lojistik hizmetleri çerçevesinde İhracatçı ve İthalatçılara havayolu kargo taşımacılığı hizmeti vermektedir. Şirketimiz seçkin dünya ülkelerine göndermek istediğiniz veya Türkiye'ye getirmek istediğiniz kargolarınızı sizler için en uygun fiyat avantajlarıyla en hızlı ve kaliteli şekilde taşır. Talep halinde kargolar, proje bazında Amerika, Uzak doğu ülkeleri ve seçkin dünya ülkelerindeki firmalarının kapısından teslim alınarak Türkiye'deki depo adresinize kadar teslim edilebilmektedir.

 DENİZ YOLU

Uğurlu Kargo,  Entegre lojistik hizmetleri çerçevesinde Türkiye'de ve uluslararası pazarda hizmet veren kaliteli hat işletmeciliği aracılığıyla Konteyner bazında Forwarding hizmetleri vermektedir. Amerika ve Uzakdoğu ülkelerinden getirmek istediğiniz veya Türkiye'den göndermek istediğiniz her türlü eşyalarınızı proje bazında 20'lik veya 40'lık komple konteyner olarak limandan veya adreslerden alıp kargonun sevkiyatını sağlamaktadır. Talep halinde kargolar, proje bazında Amerika, Uzak doğu ülkeleri firmalarının kapısından teslim alınarak Türkiye'deki depo adresinize kadar teslim edilebilmektedir.
 

KARA YOLU

Uğurlu Kargo, verdiği entegre lojistik hizmetleri çerçevesinde İhracatçı ve İthalatçılara Türkiye'deki uluslararası acentalar vasıtasıyla Komple Tır bazında tüm ülkelerine Forwarding hizmetleri verilmektedir

 
 

 

Copyright © Uğurlu Gümrükleme 2018.

  by: Design ilhanc